Syyskokous

Rovaniemen keliakiayhdistys ry:n sääntömääräinen syyskokous ti 17.11. klo 16.30 alkaen. Paikka: Cafe Rovaniemi, Rovakatu 26.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat; mm. valitaan yhdistyksen hallitukselle uusi puheenjohtaja seuraavalle 2-vuotiskaudelle ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

Ravintoterapeutin luento, jonka jälkeen keskustelua.

Tilaisuus päättyy ruokailuun. Yhdistys tarjoaa.

Tervetuloa mukaan!

Tulossa Rovaniemelle, Keliakialiiton toteuttama koulutus 24.10.2020.

Hotelli Santa Clausissa.

Tarkempaa tietoa lisätään, kun tietoa saadaan.

24.10.2020 Rovaniemelle sovittu koulutus on jouduttu valitettavasti perumaan

Syynä koulutuksen perumiseen on se, että koronatilanteeseen liittyy edelleen liikaa epävarmuutta.

Linkki tietosuojaselosteeseen

* * * * * * *

Ilmoitamme tapahtumista Gluteeniton elämä -lehdessä ja paikallislehtien seuratoimintapalstalla. Seuraa myös yhdistyksemme facebooksivuja.

* * * * * * *

Jesse oli saapunut karkkitapahtumaan äitinsä Hannan kanssa. Tapahtuma oli keliakiaviikolla K-Supermarket Kauppatorissa 5.9.
Gluteenittomien irtokarkkien pop up tapahtuma 5.9.2019 K Supermarket Kauppatorissa. Vasemmalla kauppias Mari Mustonen yhdistyksemme sihteerin kanssa.
Apteekkitapahtumissa esillä ollutta keliakiaviikon 2019 materiaalia.