Yhdistyksemme

Täytetty sämpylä, Cafe Roi
Sitruunainen kakku, Cafe Roi

Yhdistys on perustettu 1994. Jäseniä on useissa lapin kunnissa, Ranus, Kittilä Sodankylä, Kittilä, Inari, Enontekiö mutta suurin osa jäsenistä asuu Rovaniemellä.

Seuraava on Keliakiaviikko, jota vietämme 5-11.9 erilaisin tempauksin, joissa esittelemme yhdistyksen toimintaa.

Ti 15.11 klo 18 Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous, Kansalaistalo, Kaira, Rovakatu 23, Rovaniemi. Kahvitarjoilu. Tervetuloa.

Rovaniemen keliakiayhdistys valvoo ja edistää keliaakikkojen hyvinvointia omalla alueellaan sekä toimii paikallisten keliaakikkojen ja heidän läheistensä tukena. Seuraamme myös gluteenittomien tuotteiden saatavuutta alueellamme.

Järjestämme jäsentapaamisia, leivonta- ja ruuanlaittoiltoja yhdessä Marttojen kanssa, tapahtumia keliakiaviikolla, vertaistukitoimintaa ja toki myös virkistystoimintaa.

Toimimme myös paljon yhteistyössä eri potilasjärjestöjen kanssa. YHTEISTYÖ ON VOIMAA!

Voit rohkeasti ehdottaa omia ideoitasi tapahtumiksemme.

Yhdistys toivoisi saavansa kokoon lapsivanhempi ryhmän, joka perehtyisi nimenomaan lapsikeliaakikoihin ja heidän oloihinsa. Tapahtumien järjestäminen eri ikäisille lapsille/nuorille.

Yhdistyksemme hallitus kävi jouluna 2018 tervehtimässä Joulupukkia